Filteren op categorie:

Aanbod activiteiten

Voorstelling Schoolvoorstelling 'de liefste w... Categorie: Schoolvoorstellingen

De liefste wens (Toon Tellegen) DOOR Het Gelders Orkest

Een prachtig dierenverhaal van Toon Tellegen met orkest!

Op een dag zitten alle dieren bij elkaar in het bos en vertellen ze wat hun liefste wens is. De Krekel wil elke dag jarig zijn, de duizendpoot wil 500 paar nieuwe schoenen, de eendagsvlieg wil een extra dag, de slak wil alle tijd hebben en de mier wil helemaal niets. De eekhoorn vertelt als laatste: zijn wens is een lied maken voor iedereen. En terwijl de anderen aan het woord waren, heeft hij het lied gemaakt. Voordat iedereen weer terug naar school gaat, zingen ze het samen!

Acteur Freek den Hartogh vertelt het muzikale verhaal. Met prachtige, levensechte beelden van Cynthia Borst komt het dierenverhaal helemaal tot leven.Lees meer..
Uitverkocht
Voorstelling Schoolvoorstelling: Fantasia Categorie: Schoolvoorstellingen

Groep 7 en 8

Fantasia DOOR: IntrodansLees meer..
Uitverkocht
Voorstelling Schoolvoorstelling Alice in Wond... Categorie: Schoolvoorstellingen

De rups en Alice keken elkaar een tijdje zwijgend aan.
“Wie ben jij?” vroeg de rups.
Een beetje verlegen antwoordde Alice:
“Op dit moment weet ik dat niet zo goed, meneer. Ik weet nog wel wie ik was toen ik vanmorgen opstond, maar sindsdien ben ik geloof ik al een paar keer veranderd.”

Al meer dan 150 jaar geleden schreef Lewis Carroll het boek Alice’s Adventures in Wonderland. Inmiddels kent iedereen het blonde meisje in het blauwe jurkje. Maar Alice is veranderd. En hoe! Ze heeft haar blauwe jurkje verruild voor een hoodie. Haar keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan! Alice kijkt stoer de wereld in door haar ronde brilletje. Maar als Alice veranderd is, is Wonderland dan nog wel hetzelfde? Heeft het konijn nog wel haast? Is de rups nog wel raadselachtig, de hoedenmaker zo gek als een deur. Of is iedereen een beetje in de war?

Klik hier voor de nieuwe trailer, en hier voor de lesbrief!Lees meer..
Uitverkocht
Voorstelling Schoolvoorstelling Bekkens en Br... Categorie: Schoolvoorstellingen

Groep 5 en 6

Bekkens en Branie DOOR: Twitching Eye Trio

Bij dit concert, Bekkens en Branie, gebruiken de jongens allerlei percussie instrumenten, van pindakaaspotjes en reuzencajons tot marimba, drumstel, Afrikaanse trommels en nog veel meer.

Ze hebben alle muziek zelf geschreven en hebben heel veel zin dit aan jullie te laten horen! Het concert zit vol met contrasten, snelle en langzame muziek en ook de kans om lekker mee te spelen.

https://youtu.be/i6x8neZ8xggLees meer..
Uitverkocht
Voorstelling Schoolvoorstelling-Co-creatie: Z... Categorie: Schoolvoorstellingen

Groep 7-8 | Zeg het maar weer

Het succes van afgelopen jaar heeft bepaald: Zef het maar WEER!  Puberteit? Social media? Het leven als brugklasser? ZEG HET MAAR! Waarover moet er een voorstelling komen?

Groep 7/8 bepaalt het onderwerp, denkt mee en is uiteindelijk publiek van 'hun' voorstelling. De spelers? Jongere acteurs van talentenklas GRID GOUD. Acteurs met lef, ideeën, moves, songs en een 'out of the box' mentaliteit.

Het thema: wordt bepaald door de deelnemende scholen.Lees meer..
Uitverkocht
recente activiteiten
initiatief van