Filteren op categorie:

Aanbod activiteiten

Voorstelling Schoolvoorstelling 'de liefste w... Categorie: Schoolvoorstellingen

De liefste wens (Toon Tellegen) DOOR Het Gelders Orkest

Een prachtig dierenverhaal van Toon Tellegen met orkest!

Op een dag zitten alle dieren bij elkaar in het bos en vertellen ze wat hun liefste wens is. De Krekel wil elke dag jarig zijn, de duizendpoot wil 500 paar nieuwe schoenen, de eendagsvlieg wil een extra dag, de slak wil alle tijd hebben en de mier wil helemaal niets. De eekhoorn vertelt als laatste: zijn wens is een lied maken voor iedereen. En terwijl de anderen aan het woord waren, heeft hij het lied gemaakt. Voordat iedereen weer terug naar school gaat, zingen ze het samen!

Acteur Freek den Hartogh vertelt het muzikale verhaal. Met prachtige, levensechte beelden van Cynthia Borst komt het dierenverhaal helemaal tot leven.Lees meer..
Uitverkocht
Voorstelling Schoolvoorstelling: Fantasia Categorie: Schoolvoorstellingen

Groep 7 en 8

Fantasia DOOR: IntrodansLees meer..
Uitverkocht
Voorstelling Schoolvoorstelling Alice in Wond... Categorie: Schoolvoorstellingen

De rups en Alice keken elkaar een tijdje zwijgend aan.
“Wie ben jij?” vroeg de rups.
Een beetje verlegen antwoordde Alice:
“Op dit moment weet ik dat niet zo goed, meneer. Ik weet nog wel wie ik was toen ik vanmorgen opstond, maar sindsdien ben ik geloof ik al een paar keer veranderd.”

Al meer dan 150 jaar geleden schreef Lewis Carroll het boek Alice’s Adventures in Wonderland. Inmiddels kent iedereen het blonde meisje in het blauwe jurkje. Maar Alice is veranderd. En hoe! Ze heeft haar blauwe jurkje verruild voor een hoodie. Haar keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan! Alice kijkt stoer de wereld in door haar ronde brilletje. Maar als Alice veranderd is, is Wonderland dan nog wel hetzelfde? Heeft het konijn nog wel haast? Is de rups nog wel raadselachtig, de hoedenmaker zo gek als een deur. Of is iedereen een beetje in de war?

Klik hier voor de nieuwe trailer, en hier voor de lesbrief!Lees meer..
Uitverkocht
Voorstelling Schoolvoorstelling Bekkens en Br... Categorie: Schoolvoorstellingen

Groep 5 en 6

Bekkens en Branie DOOR: Twitching Eye Trio

Bij dit concert, Bekkens en Branie, gebruiken de jongens allerlei percussie instrumenten, van pindakaaspotjes en reuzencajons tot marimba, drumstel, Afrikaanse trommels en nog veel meer.

Ze hebben alle muziek zelf geschreven en hebben heel veel zin dit aan jullie te laten horen! Het concert zit vol met contrasten, snelle en langzame muziek en ook de kans om lekker mee te spelen.

https://youtu.be/i6x8neZ8xggLees meer..
Uitverkocht
Projecten Algemene muziekles op school Categorie: Muziek
Maak kennis met maatsoorten, ritme en het notenschrift en leer ukelele en mondharmonica spelen. Samen muziek maken geeft plezier en maakt slim.
Hoor, voel en zie hoe leuk het is om te zingen en samen muziek te maken. Ook met de subsidie van CMK, muziek voor de hele school of spelen in een Spelenderwijs orkest.
 
Daarnaast kunen er muziekprojecten op maat worden geleverd door de hele school. 
 
Kosten zijn afhankelijk ven het aantal deelnemende groepen en de duur van de projecten.


Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Kasteel Huis Bergh Categorie: Kasteel Huis Bergh

Kasteel Huis Bergh te 's-Heerenberg is kunst en cultuur op een steenworp afstand van Doetinchem. De ambiance van het middeleeuwse kasteel roept meteen het beeld op van stoere ridders, machtige prinsessen en vrome monniken. Je kunt bij Kasteel Huis Bergh terzecht voor een interactief programma bij alle thema's rondom de middeleeuwen en Reizen in de tijd.

Daarnaast is er het lesprogramma 'Feest! Weet wat je viert", een samenwerking met het Catherijneconvent in Utrecht. De leerlingen krijgen een basis van de verschillende feesten die er gevierd worden binnen de verschillende religies die de wereld rijk is en leren over respect voor algemeen aanvaarde waarden en normen en hoofdzaken over geestelijke stromingen die in de Nederlandse multiculturele samenleving een belangrijke rol spelen. 

Neem een kijkje op de website: www.huisbergh.nl/kinderen/schoolprogramma Lees meer..
Uitverkocht
Voorstelling Schoolvoorstelling-Co-creatie: Z... Categorie: Schoolvoorstellingen

Groep 7-8 | Zeg het maar weer

Het succes van afgelopen jaar heeft bepaald: Zef het maar WEER!  Puberteit? Social media? Het leven als brugklasser? ZEG HET MAAR! Waarover moet er een voorstelling komen?

Groep 7/8 bepaalt het onderwerp, denkt mee en is uiteindelijk publiek van 'hun' voorstelling. De spelers? Jongere acteurs van talentenklas GRID GOUD. Acteurs met lef, ideeën, moves, songs en een 'out of the box' mentaliteit.

Het thema: wordt bepaald door de deelnemende scholen.Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Project Held en bloem Categorie: Beeldend

Groep 1-8 | Project Held en bloem

Je neus in de boter is een lessenserie waarbij kinderenin aanraking komen met oude meesters (Rembrandt, Jan Steen. Pieter Brueghel) waarna een gastles volgt om hun eigen poster te maken met een knipoog naar het verleden.. Dit alles aan de hand van spreekwoorden. Elke leerling ontvangt zijn eigen A2 poster.

Duur: 3-delige serie
Kosten: € 345,-Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Project Klankenkaravaan Categorie: Muziek

Groep 1-8 | Project Klankenkaravaan 

Kinderen maken kennis met diverse culturen en bijzondere muziekinstrumenten.

Duur: workshops of dagprojecten.
Kosten: prijs op aanvraag. Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Project Recycle mode Categorie: Beeldend

Groep 5-8 | Project recylce mode

Door recycling van lege flessen, karton of de oude gordijnen van oma gaan de kinderen een mode outfit maken. Djovrie begeleidt met veel aandacht het ontwerpen, schetsen en maken.

Duur: 2x90 minuten.
Kosten: in overleg.
Optioneel: af te sluiten met en fotoshoot (prijs in overleg).Lees meer..
Uitverkocht
Workshop Blikvanger Categorie: Multimedia

Groep 5-6 | Workshop blikvanger

Kinderen maken foto's vanuit verschillende standpunten, kaders en locaties op school en bewerken dit op een iPad tot foto's uit de jaren '60.

Duur: 90 minuten
Kosten: in overlegLees meer..
Uitverkocht
Projecten Project Dichtprenten in de klas Categorie: Beeldend

Groep 7-8 | Project dichtprenten in de klas

Op scholen zie je vaak de posters van PLINT hangen. Dit zijn dichtwerken met een ondersteunende illustratie. Beeldend kunstenaar Djovrie Krüs en schrijver Robin Gerristen ontwikkelen met ieder kind een eigen poster. De kinderen onderzoeken de functies van taal, klank, ritme en betekenis van woorden en zinnen. En ze onderzoeken beeld, waarbij toevallig ontstane inktvlekken worden uitgewerkt tot een volwaardige illustratie.

Duur: 3x120 minuten.
Kosten: €585,- plus €12,50 aan materiaalkosten.

 Lees meer..
Uitverkocht
Leskist Schatkamer Categorie: Multimedia

Groep 1-2 | Workshop schatkamer

Kinderen leren vanuit verschillende camerapunten met een échte iPad hun lievelingsknufel heel speciaal op de foto te zetten.

Duur: 60 minuten.
Kosten: in overlegLees meer..
Uitverkocht
Workshop TIP: Kinderboekenweek 2020 Categorie: Beeldend

Groep 3-8 | Workshop mobiele zeefdrukkerij

Maak je druk! In de mobiele zeefdrukkerij ontwerpen en drukken de kinderen hun eigen statement op een poster, tas, shirt, in een boek of een expositie.

Tip voor de kinderboekenweek 2020,  Fleur maakt met de kinderen het thema zichtbaar.

Duur: 180 minuten.
Kosten: In overleg met de kunstenaar
 Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Project De school als canvas Categorie: Beeldend

Groep 3-8 | De school als canvas door Berna Bonekamp en Djovrie Krüs

Beeldend kunstenaar Berna en kostuumontwerper Djovrie starten in een lege ruimte in school, zij zien deze ruimte als een leeg vel ‘papier’. Achtereenvolgend bezoeken groepjes kinderen de ruimte en worden uitgenodigd om hier een blijvende verandering in vorm te geven. Dat betekent goed kijken (h)erkennen en betekenis geven aan hetgeen er al is gebeurd. Dit 3D schilderij is op verschillende manieren te gebruiken: je hebt bijvoorbeeld een prachtig decor voor een presentatie, om klassenfoto’s in te maken, als expositie bij het jubileum van de school of een andere bijzonder gelegenheid.

Duur: 1 week, elke ochtend of middag.
Kosten: €1650,-Lees meer..
Uitverkocht
Workshop Project Erfgoed animatie Categorie: Multimedia

Groep 6-8 | Project erfgoed animatie

Een animatieworkshopreeks waarbij een erfgoedverhaal tot leven wordt gebracht. In de zelfbedachte sage spelen twee beroepen uit het verleden de hoofdrol. De kinderen werken aan een filmpje van 1 minuut per 4-6 leerlingen met geluid, op- en aftiteling. De kunstenaar verzorgt camera's en computers, de school papier en kosteloos materiaal.

Duur: 3x120 minuten.
Kosten: €420,- plus €25,- aan materiaalkosten.Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Lessenreeks Kunst & Techniek Categorie: Beeldend

Lessenreeks Kunst&Techniek – Doe het zelf, met een coach!

Voor groep 5 t/m 8 heeft de Gruitpoort een lessenreeks ‘Kunst & Techniek’ ontwikkeld: een map met 10 procesgerichte lessen waarin kunst en techniek gecombineerd worden. Les 1 is een kennismakingsles waarin een kunstvakdocent werkt met de klas. Ook kan de kunstvakdocent een training aan meerdere leerkrachten geven. De leerkracht krijgt handvaten om met de lessenreeks aan de slag te gaan. In de prijs zit ook een les waarin de leerkracht met zijn of haar eigen groep in co-teaching samenwerkt met de kunstvakdocent.

Product: Lessenreeks van 10 lessen, kennismakingsworkshop, co-teaching

Kosten: € 500Lees meer..
Uitverkocht
Workshop SPECIAAL VOOR SPECIAAL: Plezier ... Categorie: Dans

Workshops voor alle niveaus | Plezier in beweging door Saraja de Jonge

In de danslessen staat plezier in bewegen centraal. De nadruk ligt op samenspel en samenwerken, waaraan iedereen kan meedoen en er ruimte is voor ieders kwaliteiten. Er wordt een appèl gedaan op de fantasie en het creërend vermogen. We werken aan  dans begrippen zoals hoog en laag, snel en langzaam, vormen maken in de ruimte, weinig en veel kracht gebruiken (doseren) en oefeningen voor lichaamsbewustzijn. Inclusief instructie materiaal: ‘Meer bewegen in de klas’.

Duur: 4x60 minuten per groep
Kosten: €280- per serie per groep.Lees meer..
Uitverkocht
Workshop Project Mobiele Zeefdrukkerij Categorie: Beeldend

Groep 3-8 | Mobiele zeefdrukkerij door Fleur D’achard

Maak je druk! In de mobiele zeefdrukkerij ontwerpen en drukken de kinderen hun eigen statement op een poster, tas, shirt of in een boek of een expositie.

Duur: 180 minuten.
Kosten: in overlegLees meer..
Uitverkocht
Projecten Project Regenwater Categorie: Beeldend

Groep 5-8 | Project Regenwater door Berna Bonekamp

De kinderen onderzoeken de route van 'het regenwater' met alle eigenschappen en maken een 'opvang van het regenwate'r' bouwwerk met gebruik van diverse materialen en gereedschappen.

Duur: 2 dagdelen of 1 hele dag.
Kosten: in overleg.Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Project Van tekening tot tentoon... Categorie: Beeldend

Groep 1-8 | Project ‘Van tekening tot tentoonstelling’ door Femmie den Oude
 

De kinderen maken kennis met kunstenares Femmie den Oude door te kijken naar en filosoferen over haar schilderijen. Haar schilderijen laten zien hoe je tijdens het schetsen kunt blijven fantaseren, toevoegen en veranderen. Kinderen gaan vervolgens hun eigen vogelschilderij schilderen vanuit de vraag: 'Welke (vreemde) Vogel ben jij?

Educatief materiaal: DVD en lesmateriaal voor de leerkracht, 4 schilderijen van de kunstenaars, leskist met materialen voor demonstratie, expositie uitnodiging format.

Duur: 3x60 minuten.
Kosten: in overleg.Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Project Wonen Categorie: Beeldend

Groep 5-8 | Project Wonen door Berna Bonekamp

 

De kinderen gaan op pad in de omgeving, ontdekken de eigen omgeving door het kijken met 'andere' ogen'. De kunstenaar en de kinderen bouwen aan een 'huis' in school of op het schoolplein. De opbouw van de lessen in de verschillende groepen dragen bij aan een groter geheel: een schoolkunstwerk. Dit project maak je samen met de kunstenaar op maat voor jullie school.

 

Duur: workshop of dagproject.

Prijs: op aanvraag.

 Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Project Land Art Categorie: Beeldend

Groep 3-8 | Project Land Art 

 

De kinderen bouwen land-art kunstwerken (in de natuur) rondom de school.
 

Duur: 1 schooldag.
Kosten: in overleg.Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Project Schoolverlaters Categorie: Theater

Groep 8 | Schoolverlatersproject Wall of Fame

Wil je iets anders dan de standaard groep 8 musical? Sofie en Willem zetten de sterren (schoolverlaters) in de spotlights in een onvergetelijke zelfgemaakte eindvoorstelling.

Duur: 9x90 minuten.
Prijs: afhankelijk van aantal leerlingen en de wensen van de school.Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Interne Cultuur Coördinator - de... Categorie: Multidisciplinair

De ICC-cursus: word Interne Cultuur Coördinator

Je ervaart aan de hand van praktische werkvormen hoe cultuuronderwijs het onderwijs kan versterken. Bijvoorbeeld door creativiteitsontwikkeling als leerlijn te kiezen of samenhang binnen leergebieden te creëren. Je wordt begeleid via een helder stappenplan naar een realistisch cultuurplan voor je eigen school.

 
 Lees meer..
Uitverkocht
Workshop Kunst en Erfgoed: Theater Categorie: Theater

Kunst en Erfgoed - THEATER

Workshops theater in de klas met erfgoed als basis. De leerkracht hoeft niets voor te bereiden met de klas. De kunstdocent geeft een inspirerende workshop en levert na afloop drie reflectieopdrachten waar de leerkracht zelf met de klas mee aan de slag kan om verder te verdiepen. 

Groep 1-2 | Speuren achter de deuren
Ieder huis heeft een verhaal, de actrice of acteur neemt de kinderen mee naar de boerderij en laat ze speuren in elke kamer naar een verhaal om zelf te spelen.
Duur: 60 minuten.
Kosten: €70,-

Groep 3-4 | Helden 
Alle helden verzamelen zich en bundelen hun krachten om zelf een toneelstuk te maken en te presenteren voor held-genoten.
Duur: 90 minuten.
Kosten: €105,-

Groep 5-6 | Spreek woorden  
Kinderen leren spraakmakende scènes met en over spreekwoorden te maken en te presenteren.
Duur: 90 minuten.
Kosten: €105,-

Groep 7-8 | SF-Spotlight
Kinderen leren een eigen reclamespot te maken over het innovatieve wereldverbeterende product dat ze zelf ontwikkelen.
Duur: 90 minuten.
Kosten: €105,-

 Lees meer..
Uitverkocht
Workshop Kunst en Erfgoed: Beeldend Categorie: Beeldend

Kunst en Erfgoed - BEELDEND

Workshops beeldend in de klas met erfgoed als basis. De leerkracht hoeft niets voor te bereiden met de klas. De kunstdocent geeft een inspirerende workshop en levert na afloop drie reflectieopdrachten waar de leerkracht zelf met de klas mee aan de slag kan om verder te verdiepen. 

Groep 1-2 | Ik zie, ik voel
Maak een schilderwerk met speciaal gereedschap en ongewone materialen zoals schoonmaakmiddelen, gemengd met verf en krijt.
Duur: 75 minuten.
Kosten: € 75,00 + € 0,75 per leerling materiaalkosten + € 0.19 p/km (Zeddam)

Groep 1-2 | Van top tot teen
Kleuters ervaren op een speelse, expressieve en beeldende werkwijze hoe hun lijf eruitziet. Femmie filosofeert met de kleuters. 'Hoe ziet ik er uit en hoe zou ik er aan de binnenkant uitzien?''Levensgroot maakt iedereen een kunstwerk van zichzelf met grote kwasten, afwasborstels en deegrollers en we werken dit af met krijt.
Duur: 75 minuten.
Kosten: € 75,00 + € 0,75 per leerling materiaalkosten + € 0,19 p/km (Zeddam)

Groep 3-4 | Schatgraven
Een grote tafel met bijzondere schatten staat klaar om dromen te verbeelden. Kinderen bouwen van deze bijzondere materialen een eigen monument.
Duur: 75 minuten.
Kosten: € 75,00 + € 0,75 per leerling materiaalkosten + € 0,19 p/km (Zeddam)

Groep 5-6 | Uitvind-ding – de Hollandse molen
Molens van vroeger en nu zien er anders uit en hebben een andere functie gekregen. Maak met gekke materialen je eigen object: ‘de nieuwe molen ’.
Duu: 90 minuten.
Kosten: in overleg

Groep 7-8 | Achter de horizon
Geïnspireerd op moderne beeldende kunstwerken in eigen stad en in wereldsteden daagt de kunstdocent uit om 'out of the box' te denken en zo een eigen(tijds) kunstwerk te creëren.
Duur: 90 minuten.
Kosten: in overleg

 Lees meer..
Uitverkocht
Workshop Kunst en Erfgoed: Multimedia Categorie: Multimedia

Kunst en Erfgoed - MEDIACREATIVITEIT

Workshops mediacreativiteit in de klas met erfgoed als basis. De leerkracht hoeft niets voor te bereiden met de klas. De kunstdocent geeft een inspirerende workshop en levert na afloop drie reflectieopdrachten waar de leerkracht zelf met de klas mee aan de slag kan om verder te verdiepen. 

Groep 1-2 | Schatkamer
Kinderen leren vanuit verschillende camerapunten met een échte iPad hun lievelingsknuffel heel speciaal op de foto zetten.
Duur: 60 minuten
Kosten: in overleg

Groep 3-4 | Verhalenvezamelaar
Pas op! Witte Wieven in de klas! Kinderen vangen met fotografie het verhaal in mooie beelden. 
Duur: 90 minuten.
Kosten: in overleg

Groep 5-6 | Blikvanger
Kinderen maken foto's vanuit verschillende standpunten, kaders en locaties op school en bewerken dit op een iPad tot foto's uit de jaren '60.
Duur: 90 minuten.
Kosten: in overleg

Groep 7-8 | Mijn ideaal
Bedenk je eigen superheld die een probleem in de wereld oplost en maak een filmpje van de superheld in actie. En die superheld… die speel je zelf!
Duur: 90 minuten.
Kosten: in overleg
   Lees meer..
Uitverkocht
Projecten Meesters in de kunsten Categorie: Multidisciplinair

Meesters in de kunsten – Nascholing en inspiratie voor het hele team

Hét team-ontwikkeltraject voor de kunstvakken!

Programma Leerkrachten worden meesters (en juffen) in de kunsten: de leerkracht kiest een kunstdiscipline: theater, beeldend, dans of multimedia. In vijf bijeenkomsten ontwikkelt de leerkracht onder begeleiding van een kunstdocent lessen die direct bruikbaar zijn in de klas. Ook komt de kunstdocent op bezoek in de klas en coacht de leerkracht.

Resultaat Een visie op kunstonderwijs, specifieke kennis en vaardigheden over de discipline en creatieve, uitdagende cultuureducatielessen met een unieke leerlijn voor de eigen school.

Op maat  Meesters in de kunsten is een onderwijs vernieuwend programma dat op maat gemaakt wordt zodat het aansluit bij de specifieke signatuur van iedere school. Denk hierbij aan bijvoorbeeld meervoudige intelligentie, speciaal onderwijs en “kantel-scholen”.

 

€ 200,- per leerkracht. Tip: betaal uit het nascholingsbudget.Lees meer..
Uitverkocht
Workshop Kunst en Erfgoed: Muziek Categorie: Muziek

Kunst en erfgoed - MUZIEK

Workshops muziek in de klas met erfgoed als basis. De leerkracht hoeft niets voor te bereiden met de klas. De kunstdocent geeft een inspirerende workshop en levert na afloop drie reflectieopdrachten waar de leerkracht zelf met de klas mee aan de slag kan om verder te verdiepen. 

Groep 1-2 | Hoor het huis
Kleuters maken spannende klanken en leren nieuwe liedjes op zelfgemaakte instrumenten.
Duur: 60 minuten.
Kosten: €70,-

Groep 3-4 | Zingen in dialect
Dialect? Plat praten? Kinderen kennen het vaak van opa's en oma's, maar spreken het zelf niet. Met verschillende liedjes gaan we op zoek naar de taal van de streek waarin de kinderen wonen.
Duur: 90 minuten.
Kosten: €105,-

Groep 5-6 | Zingen in je moerstaal
Als echte singer songwriters schrijven de kinderen eigen tekst in 'moerstaal'', en maken er een lied of rap van.
Duur: 90 minuten.
Prijs: €105,-

Groep 7-8 | Over de grens
Een wereldreis! Kinderen ontdekken verschillende soorten percussiemuziek en leren het zelf spelen.
Duur: 90 minuten.
Prijs: €105,-

Groep 7-8 | Workshop DJ
Kinderen ervaren hoe het is om zelf DJ te zijn en leren hoe je dit doet.Maximale groeprgrootte 10 leerlingen.
Duur: 45 minuten per groep.
Kosten: € 60,- per groepLees meer..
Uitverkocht
Workshop Kunst en Erfgoed: Dans Categorie: Dans

Kunst en Erfgoed - DANS

Workshops dans in de klas met erfgoed als basis.De leerkracht hoeft niets voor te bereiden met de klas. De kunstdocent geeft een inspirerende workshop en levert na afloop drie reflectieopdrachten waar de leerkracht zelf met de klas mee aan de slag kan om verder te verdiepen. 

Groep 1-2 | Er woonden eens...
Driekusmannen en -vrouwen in een Driekusdorp... zij dansten de Driekusdans in de Driekuscirkel op traditionele oud-Hollandsche muziek. (Driekus)Dans mee!
Duur: 60 minuten.
Kosten: in overleg


Groep 3-4 | Het volk danst
Kinderen leren volksdansen en maken op moderne muziek een eigen groepschoreografie.
Duur: 90 minuten.
Kosten: in overleg
  
Groep 5-6 | Klomp-en-dans! 
Kinderen maken een moderne klompendans met eigen tricks en trucks. 
Duur: 90 minuten.
Kosten: in overleg

Groep 7-8 | Dance-stories
Overal op de wereld dansen mensen om te bezweren, te verjagen, te aanbidden, te rouwen en te vieren. Kinderen bedenken waar zij voor dansen en ontdekken elkaars verhaal achter de emoties in de dans.
Duur: 90 minuten.
Kosten: in overleg

 Lees meer..
Uitverkocht
Projecten AMV - algemene muzikale vorming Categorie: Muziek

Algemene Muzikale Vorming

Maak kennis met maatsoorten, ritme en het notenschrift en leer ukelele en mondharmonica spelen. Samen muziek maken geeft plezier en maakt slim. Hoor, voel en zie hoe leuk het is om te zingen en samen muziek te maken. Ook met de subsidie van de Impuls muziek, muziek voor de hele school of spelen in een Spelenderwijs orkest.

Daarnaast kunen er muziekprojecten op maat worden geleverd door de hele school. 

Duur: 38 x 45 minuten voor groep 4.

 

 Lees meer..
Uitverkocht
Workshop Kunst en Erfgoed Categorie: Multidisciplinair

Kunst en Erfgoed

Leerlingen dansen, schilderen, zingen, fotograferen, filmen, schrijven en acteren over hun eigen plek thuis, de Achterhoek, Nederland en de grote wijde wereld. Zij zetten hun eigen erfgoed en dat van de wereld om in eigen werk.

Een les duurt 90 minuten.
– Kies jaarlijks dezelfde discipline voor verdieping of kies steeds een andere discipline voor verbreding.
– De leerkracht hoeft zelf niets voor te bereiden met de klas.
– Bij elke workshop worden drie reflectieopdrachten geleverd, om na de les met de kunstdocent zelf aan de slag te gaan en verder te verdiepen.


Prijs i.o. per workshop.

Er zijn verschillende workshops voor verschillende groepen.
Combinaties van workshops kunnen per onderwerp maar ook per groep worden gekozen!

Klik op een van de vakken (muziek, beeldend, etc.) voor meer informatie: 

Vak

Muziek

Dans

Theater

Beeldend

Multimedia

Groep 1&2 Hoor het Huis Er woonden eens... Speuren achter de deuren Ik zie, ik voel... Schatkamer
Groep 3&4 Boh foi toch! Het volk danst! A-j mekoander moar verstoat Schatgraven Verhalenverzamelaar
Groep 5&6 Zingen in je moerstaal Klomp - en - dans!  Spreek woorden Uitvind-Ding Blikvanger
Groep 7&8 Over de Grens Dance-Stories SF-Spotlight Achter de Horizon Mijn ideaalLees meer..
Uitverkocht
recente activiteiten
initiatief van